Nieuwe cv-ketel

Er komt een dag dat u uw oude cv-ketel wilt laten vervangen voor een nieuwe cv-ketel. Gewoon omdat deze kapot is of misschien omdat hij niet meer voldoet aan de hedendaagse tijd. Is uw cv-ketel 10 jaar of ouder, dan verbruikt hij mogelijk onnodig veel gas. Een nieuwe cv-ketel bespaart jaarlijks zo’n 15% tot 20% op de stookkosten. Zo verdient u de nieuwe cv-ketel al snel terug bij vervanging.

De cv-ketels zijn door zeer innovatieve technieken over de jaren heen steeds zuiniger geworden en ook steeds milieuvriendelijker. Schoonderbeek Centrale Verwarming houdt voor u continue in de gaten welke merken er het hoogste rendement hebben, of de langste garantie! Hierdoor kunnen wij voor u de beste nieuwe cv-ketel aanbieden voor elke situatie, die jarenlang mee gaan en zeer garant staan voor hoog rendement.

Waar moet u op letten?

Je wil een nieuwe cv-ketel aanschaffen die zuinig is en je woning aangenaam verwarmt. De temperatuur en de druk waarmee het water uit je kraan stroomt moet goed zijn. Kortom, je wilt een nieuwe cv-ketel aanschaffen die voldoet aan al je wensen.

  • Je type woning. Een groter huis behoeft een hoger vermogen
  • Je wens Comfort Warmwater (CW waarde)
  • Hoeveel warm water je gelijktijdig gebruikt
  • Op hoeveel plaatsen je tegelijk warm water wilt
  • Of je een douche, stort douche en/of bad hebt

Advies voor uw nieuwe cv-ketel

Nieuwe cv-ketels worden steeds zuiniger in gebruik en daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden voordat u uw cv-ketel laat vervangen. U wilt toch zeker zijn van een duurzame oplossing, die energiezuinig is en kosten bespaart. Schoonderbeek Centrale Verwarming B.V. helpt u bij het maken van het merk en type cv-ketel.

Wilt u meer informatie over een cv-ketel te weten komen, druk dan op meer informatie. Weet u niet zeker welk merk of type ketel voor u geschikt is of staat uw cv-ketel welke u in gedachte heeft (bijvoorbeeld Atag) niet genoemd op deze pagina? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij helpen u graag met een keuze maken uit de verschillende cv-ketels.

Wij leveren o.a. nieuwe cv-ketels in: Amersfoort, Amersfoort Vathorst, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Zwartebroek, Ermelo, Putten en Harderwijk.