Over Schoonderbeek Centrale Verwarming BV

Schoonderbeek Centrale Verwarming B.V. is een erkend installatie- en servicebedrijf in Nijkerk en is opgericht door Tijmen Schoonderbeek. Schoonderbeek is in Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Amersfoort Vathorst en directe omgeving een begrip op het gebied van onderhouden, repareren en vervangen van cv-ketels en mechanische ventilatieboxen. Dit is tot stand gekomen door onze betrouwbaarheid en goede service.

Daarnaast kunt u voor al het overige installatiewerk op het gebied van verwarming, loodgieterswerk en mechanische ventilatie bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst om u te adviseren bij het kiezen van de juiste mogelijkheden die op uw situatie zijn afgestemd. Dit geldt zowel voor particulieren, bedrijven als voor stichtingen!

Schoonderbeek CV NijkerkMei 2019 bestond het bedrijf 50 jaar! Dit hebben we gevierd met het personeel en aanhang door een gezellig weekend naar Brugge te gaan. Met dezelfde passie en inzet van ons team hopen wij u nogmaals 50 jaar te mogen voorzien van onze service.

André & Tim Schoonderbeek