Vloerverwarming

  1. Home
  2. Vloerverwarming

Op zoek naar goede vloerverwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om infrezen of op staalmatjes, hoofdverwarming of bijverwarming, vloerverwarming voor tegels of vloerverwarming met laminaat; met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Vloerverwarming heeft vele voordelen, in de woning zijn bijvoorbeeld geen interieur ontsierende radiatoren meer nodig. Geen lelijke buizen langs de wanden van vloer naar plafond en vice versa. Bovendien verdwijnt bij een ouderwets radiatorsysteem de warmte grotendeels, rechtstreeks, naar het plafond. Vloerverwarming geeft van alle systemen de meest ideale temperatuuropbouw; op schouderhoogte 20 graden bij een vloer-temperatuur van 24 graden en een plafondtemperatuur van 18 graden. Natuurlijk is de vloerverwarming op elk gedeelte van uw vloer aanwezig en is er dus een mooi gespreide warmteverdeling.

Door de lage watertemperaturen wordt uw ketel minder belast en leveren moderne (HR) ketels een optimaal rendement. Hierdoor kunnen besparingen worden gerealiseerd van 10 tot 15 procent ten opzichte van de conventionele manier van verwarmen. Hierdoor bespaart u energiekosten en spaart u het milieu.

Menu