ClimaRad

ClimaRad 2.0In Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Amersfoort Vathorst en omgeving zijn veel ClimaRad radiatoren aanwezig in woningen. De ClimaRad verzorgt de gewenste binnenlucht kwaliteit in het desbetreffende vertrek. Maar wist u dat er ook onderhoud uitgevoerd dient te worden aan een ClimaRad radiator? De radiator is namelijk voorzien van filters welke vervuild raken. Bij normaal gebruik is het voorkomend dat de filters iedere 2 jaar vervangen dienen te worden (of eerder als de filterindicatie weergegeven worden). Bij intensief gebruik dienen de filters ieder jaar vervangen te worden.

Wist u dat wij onderhoudscontracten hebben voor het schoonmaken van de ClimaRad radiatoren (alleen in combinatie met onderhoudscontract cv-ketel). Klik hier om een onderhoudscontract op te vragen voor uw ClimaRad radiator. Ook storingen aan ClimaRad radiatoren verhelpen wij.

Voor het bestellen van ClimaRad filters bent u bij ons ook op het juiste adres. Alle filters hebben wij bij ons op kantoor op voorraad liggen. Wilt u filters bestellen voor uw ClimaRad?

Bel, mail of vul het onderstaande formulier even in.