Remeha cv-ketel

Remeha is al bijna 80 jaar een betrouwbare partner voor de warmte en warm watervoorziening bij u in huis. Remeha biedt u verschillende cv-ketels zodat er voor ieder huishouden een perfecte ketel is die afgestemd op uw wensen en woonsiuatie.

Remeha Avanta

De Remeha Avanta is een zeer compact HR-combitoestel dat presteert als een grote. De Avanta heeft een groot vermogensbereik en levert, afhankelijk van de gekozen CW-klasse, een luxueuze hoeveelheid warm water waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast is deze kleine Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal. Uiteraard voldoet de Avanta aan de meest recente energieverbruikseisen. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.

Remeha Calenta Ace

Remeha Caleta Ace

Slim, robuust en royaal! Met de Remeha Calenta Ace kies je voor luxe wooncomfort. Hij is beter, handiger, robuuster en vooral slimmer dan andere cv-ketels. De optionele automatische bijvulinrichting maakt je leven nog makkelijker. Hij zorgt ervoor dat de waterdruk in je ketel nooit te laag wordt. Knoeien met een vulslang is daarmee verleden tijd. Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp en/of een zonneboiler, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst. De Calenta Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen.

Wanneer u kiest voor een nieuwe Remeha ketel via Schoonderbeek Centrale Verwaring B.V., dan hoeft u nergens naar om te kijken!

Wil je het zeker weten?

Niet zeker welke Nefit ketel geschikt is voor uw huis of pand? Onze specialisten helpen u graag met het selecteren van de juiste ketel.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 32 MB.
      Voeg hier een foto toe van de bestaande cv- ketel, rookgasafvoer, thermostaat en aansluitingen.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Menu