Thermostaten

Ook de beste cv-ketel werkt niet zonder de juiste thermostaat. Voor comfort en energiebesparing is een scherp zintuig nodig: een kamerthermostaat. Thermostaten regelen de warmte in huis op basis van wat jij voelt. Je kunt kiezen uit een breed assortiment, van heel eenvoudig tot heel slim.

Aansturing

Een ketel kan op twee manieren aangestuurd worden door een thermostaat: aan-uit of modulerend (ook wel opentherm genoemd). Iedere ketel kan aan-uit aangestuurd worden. Niet iedere ketel kan modulerend aangestuurd worden omdat deze verouderd zijn. Soms kan een oudere ketel wel modulerend aangestuurd worden, maar is er nog een converter nodig.

Honeywell thermostaten

honeywell lyric T6 thermostaatAls u op zoek bent naar een Honeywell thermostaat, dan bent u bij Schoonderbeek aan het juiste adres. Wij hebben onder andere kamerthermostaten en klokthermostaten van Honeywell. Met Honeywell haalt u echte comfort in huis. Honeywell thermostaten bieden altijd de juiste oplossing voor alle comfortwensen. Van kantoor tot aan vakantiehuis, een honeywell thermostaat sluit altijd aan op jouw wensen. Of je nu gebruik maakt van vloerverwarming, een open haard of meerdere zones afzonderlijk wenst te regelen, met een Honeywell thermostaat kan je altijd naar wens voorzien in jouw behoeftes. Het uitgebreide portfolio van Honeywell heeft voor iedere situatie een thermostaat op maat. Klik hier om te kijken welke Honeywell thermostaat bij jou past!

Nefit- Bosch thermostaten

Nefit Bosch thermostaten

De kamerthermostaat die met u meevoelt. Een van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de cv-ketel zuiniger én comfortabeler stookt. Anders dan gewone cv-ketels regelen Nefit-ketels de warmte in huis op basis van wat ú voelt: de temperatuur van de lucht. Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: kies een gebruiksvriendelijke kamerthermostaat uit de Nefit ModuLine-serie. Of kies voor een slimme thermostaat van Nefit of Bosch voor extra comfort en energiebesparing. Stijlvol en supereenvoudig te bedienen via touchscreen en app met veel extra mogelijkheden. Wil je meer weten van Nefit-/ Bosch thermostaten? Klik hier.