Storing cv-ketel

We laten je niet in de kou staan

Hoeveel comfort een goed werkende cv-installatie biedt, merk je pas echt als die het niet doet. Niets is vervelender dan in de kou te moeten zitten, niet te kunnen douchen of een kraan waar alleen maar koud water uit komt!

 

Bij Schoonderbeek doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je zorgeloos kunt genieten van behaaglijke warmte en heerlijk warm water. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat er een keer een storing ontstaat en je een probleem ondervindt met de verwarming of het warme water.

Heeft u een probleem aan uw cv-ketel of werkt uw mechanische ventilator niet meer naar behoren? Bij Schoonderbeek bent u aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring (meer dan 50 jaar!) in het oplossen van storingen aan alle merken en typen cv-ketels als Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha, Atag en Agpo! Door onze grote voorraad aan onderdelen kunnen wij bijna elke storing dezelfde dag nog oplossen!

Storing cv-ketel melden

U kunt door middel van onderstaand formulier uw niet urgente storingsmelding doen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 5 werkdagen met u contact opnemen. Voor spoedeisende storingen kunt u ook direct, tijdens kantoortijden telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer 033-2452517.

Ook voor Amersfoort, Amersfoort Vathorst, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Zwartebroek, Ermelo of Putten bent u bij Schoonderbeek Centrale Verwarming aan het juiste adres! Wij doen storingen aan Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha, Atag en Agpo cv-ketels.