Onderhoud cv-ketel

  1. Home
  2. Onderhoud cv-ketel

Met regelmatig onderhoud zorg je dat een cv-ketel veilig en zuinig blijft werken. Sluit daarvoor een onderhoudscontract af. Zo blijft hij veilig en zuinig werken. Een slecht onderhouden cv-ketel kan gevaarlijke situaties opleveren, zoals koolmonoxidevergiftiging.

Regelmatig onderhoud belangrijk

Met een goed onderhouden cv-ketel heb je minder kans op storingen en werkt de ketel effici├źnter.

Verder voorkom je met regelmatig onderhoud problemen met garantie op ketel en onderdelen. De fabrikant schrijft voor hoe vaak een ketel onderhouden

moet worden. De meeste fabrikanten omschrijven elk jaar.

Let op: zo’n voorschrift kan een beperkende voorwaarde zijn voor de garantie op de cv-ketel! Ook verzekeraars kunnen regelmatig cv-ketel onderhoud als voorwaarde stellen bij een opstalverzekering.

Regelmatig onderhoud is belangrijk omdat:

  • Er minder kans is op storingen.
  • Het energie bespaart.
  • De ketel langer meegaat.
  • De cv-ketel veiliger is.

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract garandeert dat de ketel regelmatig wordt onderhouden. Schoonderbeek neemt zelf contact met je op als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Een groot voordeel is dat je bij een storing voorrang krijgt op mensen zonder contract.

Wilt u een regulier onderhoudsbeurt uitvoeren, of meer informatie ontvangen over onze onderhoudscontracten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

Menu