Nefit Easy, maakt het u makkelijk, altijd en overal Nefit Easy thermostaat

Waar u ook bent, u kunt altijd uw cv regelen met de Nefit Easy app op uw smartphone en tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening van de Nefit Easy zelf is een wonder van eenvoud.

Nefit Easy is super eenvoudig te bedienen, met het touchscreen en via smartphone en tablet. De Easy weet altijd wie er thuis is en hoe warm het moet zijn. Nefit Easy maakt het u mogelijk de cv-ketel op afstand uit te lezen en te resetten. Geen ingewikkelde toestanden en alle vrijheid.

Nefit Easy is natuurlijk geschikt voor alle actuele Nefit cv-toestellen. Maar vanaf eind dit jaar ook voor andere merken cv-ketels en oudere Nefit-toestellen. Nefit Easy wordt steeds slimmer: de software in de Easy thermostaat wordt automatisch vernieuwd zodra er nieuwe functies bij komen. Daar hoeft u – of uw klanten – niets voor te doen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Easy thermostaat? Klik dan hier om de brochure te downloaden. Wilt u meer informatie over de Easy of wilt u weten wat de kosten hiervoor zijn, klik dan hier om met ons contact op te nemen.

Nefit Easy Bediening Smartphone