Onderhoudscontract cv-ketel

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract garandeert dat de cv-ketel regelmatig wordt onderhouden. Schoonderbeek neemt zelf contact met je op als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Een groot voordeel is dat je bij een storing voorrang krijgt op mensen zonder contract.

Wij verzorgen onderhoudscontracten voor cv-ketels onder andere uit in Nijkerk, Nijkerkerveen, Terschuur, Zwartebroek, Hoevelaken, Amersfoort Vathorst en Hooglanderveen.

Regelmatig onderhoud belangrijk

Met een goed onderhouden cv-ketel heb je minder kans op storingen en werkt de ketel efficiënter.

Verder voorkom je met regelmatig onderhoud problemen met garantie op ketel en onderdelen. De fabrikant schrijft voor hoe vaak een ketel onderhouden moet worden. De meeste fabrikanten omschrijven elk jaar.

Let op: zo’n voorschrift kan een beperkende voorwaarde zijn voor de garantie op de cv-ketel! Ook verzekeraars kunnen regelmatig cv-ketel onderhoud als voorwaarde stellen bij een opstalverzekering.

Regelmatig onderhoud is belangrijk omdat:

  • Er minder kans is op storingen.
  • Het energie bespaart.
  • De ketel langer meegaat.
  • De cv-ketel veiliger is.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze onderhoudscontracten? Of wilt u een regulier onderhoudsbeurt laten uitvoeren, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.