Nieuwe cv-ketel in Amersfoort Vathorst

Nieuwe cv-ketel Amersfoort Vathorst

Er komt een dag dat u uw oude cv-ketel wilt laten vervangen voor een nieuwe cv-ketel. Gewoon omdat deze kapot is of misschien omdat hij niet meer voldoet aan de hedendaagse tijd. Is uw cv-ketel 10 jaar of ouder, dan verbruikt hij mogelijk onnodig veel gas. Een nieuwe cv-ketel bespaart jaarlijks zo’n 15% tot 20% op de stookkosten. Zo verdient u de nieuwe cv-ketel al snel terug bij vervanging.

De cv-ketels zijn door zeer innovatieve technieken over de jaren heen steeds zuiniger geworden en ook steeds milieuvriendelijker. Schoonderbeek Centrale Verwarming houdt voor u continue in de gaten welke merken er het hoogste rendement hebben, of de langste garantie! Hierdoor kunnen wij voor u de beste nieuwe cv-ketel aanbieden voor elke situatie, die jarenlang mee gaan en zeer garant staan voor hoog rendement.

Advies voor uw nieuwe cv-ketel in Amersfoort Vathorst

Nieuwe cv-ketels worden steeds zuiniger in gebruik en daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden voordat u uw cv-ketel laat vervangen. U wilt toch zeker zijn van een duurzame oplossing, die energiezuinig is en kosten bespaart. Schoonderbeek Centrale Verwarming helpt u bij het maken van het merk en type cv-ketel.

Elke ketel heeft zijn eigen kenmerken. Wij leveren o.a. de volgende merken nieuwe cv-ketels in Amersfoort Vathorst: Atag, Remeha, Intergas, Nefit & Vaillant.

Bij Schoonderbeek Centrale Verwarming komt u niet voor verrassingen te staan. Al onze prijzen zijn inclusief BTW, montage en hulpmaterialen zoals de gaskraan, inlaatcombinatie, expansievat, dak-/ geveldoorvoer (indien noodzakelijk) en een klokthermostaat.

Weet u niet zeker welk merk of type ketel voor u geschikt is of staat uw cv-ketel welke u in gedachte heeft (bijvoorbeeld Remeha of Atag) niet genoemd op deze pagina? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij helpen u graag met een keuze maken uit de verschillende cv-ketels.

Wij leveren o.a. nieuwe cv-ketels in: Amersfoort, Amersfoort Vathorst, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Zwartebroek, Ermelo, Putten en Harderwijk.